We helpen u graag!

Neem contact met ons op

DIENSTEN

Wij leveren prefab houtbouwelementen, zoals o.a. daken, wanden en dakkapellen. Naast de gangbare prefab houtbouw specialiseren wij ons in de complexere prefab houtbouw vraagstukken. Dit doen wij voor kleine, grote aannemers en particulieren. In het hele proces wordt er gewerkt met vaste betrouwbare partijen en met mensen met passie voor het eindproduct. Wij houden van korte en informele communicatie, zodat er op elk moment binnen het proces tijdig geschakeld kan worden. Dit alles doen wij met personeel die jarenlange ervaring hebben in de prefab houtbouw.

 

Prefab daken

Wij produceren uw dak op maat; van woonhuis, poolhouse tot grote vrijstaande villa, van rechte tot ronde daken. De dakelementen worden opgebouwd uit een sporenconstructie. De elementen worden vervolgens gevuld met wol van hoge isolatiewaarde. De buitenzijde van de elementen worden bekleed, afhankelijk van de uiteindelijke dakbedekking, met spaanplaten, hoogwaardige folies, tengels en panlatten.

Bij de productie van de daken wordt er rekening gehouden met de montage van eventuele dakramen en dakkapellen. Prefab wanden

Naast prefab daken fabriceren wij ook wanden. Hier kunt u denken aan voorzetwanden, binnen- en buitenwanden, gevelelementen, dragende en niet-dragende wanden. Bij het fabriceren van gevelelementen worden voorzieningen aangebracht voor de bevestiging aan de constructie en montage van de gevelbekleding. Overigens kan er worden gewerkt met brandwerende materialen.

Een aantal voorbeelden van geproduceerde wanden kunt u vinden onder 'Projecten'.

Prefab producten

Wij produceren en monteren complete dakkapellen, gootwerken, zoldervloeren en gelamineerde liggers. Daarnaast behoren het plaatsen van eventuele dakramen of prefab schoorstenen ook tot de mogelijkheden. Deze prefab producten worden volledig in onze hal geproduceerd en binnen één dag op desbetreffende dak gemonteerd. U heeft op deze manier binnen een dag uw woning weer wind en water dicht.


Bent u benieuwd naar één van onze diensten? Wij nodigen u van harte uit aan de Handelsstraat 58!